Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

DIÓTÖRŐ ÉS EGÉRKIRÁLY - musical


Papp László Budapest Sportaréna

2017. december 17. 14:30

Diótörő és Egérkirály családi musical Hoffmann varázslatos meséje alapján Szomor György, Szurdi Miklós és Valla Attila írtak musicalt, melyet az egészen kicsiktől az egészen nagyokig mindenkinek bátran ajánlunk.

A látványos produkcióban az Egérkirály bájosan gonosz figurája küzd az emberek szeretetéért, és úgy gondolja, ha legyőzi a babákat, és magukat, szép egereket állítja a helyükre, az ember gyerekek majd velük játszanak, őket fogják szeretni.

Hogy mi lesz Diótörővel, Marikával és hogy mi lesz a történet vége?

Karácsony este bármi megtörténhet!

Ebben eltökélten hisz a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójának csapata is, akik idén jótékonysági partnerként csatlakoztak programunkhoz. Közös célunk, hogy minél több rászoruló gyermekhez eljuthassunk; arcukra mosolyt, karácsonyfájuk alá ajándékot varázsolhassunk.

Bárki részese lehet a mi közös karácsonyi csodánknak, s bekapcsolódhat a jótékonysági akcióba, ha elkészíti személyre szabott ajándékdobozát, s leadja a www.ciposdoboz.hu oldalon olvasható listán szereplő gyűjtőpontok egyikén. A  1355-ös adományvonal hívásával pedig további 300 Ft-al járulhatnak hozzá a támogatók az akció sikerességéhez.

Varázsoljunk együtt; 2017. december 17-én, a Papp László Budapest Sportarénában minden kiderül!

A Diótörő és Egérkirály családi musical 2017. december 17. és 29. között!